dinsdag 10 januari 2012

MobiCall, een nieuwe berichten- en alarmserver


Met MobiCall, een nieuwe berichten- en alarmserver, kunt u uw telecommunicatie en IT volgens de laatste normeringen waarborgen. Geïntegreerd met mobiliteitsoplossingen zoals IP-DECT biedt Mobicall organisaties belangrijke additionele functionaliteit en zekerheid inzake bedrijfskritische communicatie systemen.
Mobicall is ontworpen voor aansluiting op een breed scala van externe toepassingen zoals semafoonsystemen, verpleegoproepsystemen, medische alarmering, brand-alarm en publieke alarmsystemen, gebouwbeheer en workflow systemen. Met de verdere integratie van communicatietoepassingen in bedrijfsprocessen, stijgt het aantal bedrijfskritische applicaties aanzienlijk. In veel sectoren stijgt het aantal gebruikte IT-systemen jaar op jaar, waarbij veelal elke extra applicatie zijn eigen set van gegevens, rapporten, meldingen en alarmberichten toevoegt. "De eisen die vandaag de dag gesteld worden met betrekking tot tijdige reactie op kritieke gebeurtenissen vereisen real-time terugkoppeling, hoge kwaliteit van spraakoproepen en prioritisering van informatie", legt Georges Brigati van Mobicall uit.
Vooral voor alarmmeldingen is de uitdaging hoe je al deze informatie in het juiste formaat op het juiste moment aan de juiste personen kunt aanbieden. De geïntegreerde oplossingen van bijvoorbeeld IP Dect met MobiCall bieden uitkomst  door het ondersteunen van alarmmeldingen, noodoproepen, lokalisering, mobilisatie en evacuatie, waarbij de veiligheid van medewerkers, gasten of patiënten sterk verhoogd wordt.

Klik hier voor meer informatie.